Politica de Confidentialitate

Cine suntem si cum te putem ajuta

Magazinul online LipsPlus.ro este o platforma dedicata celor care se afla in cautarea unor metode alternative de infrumusetare. Acest site este administrat de catre S.C. Sabri Trading S.R.L., CUI: 35372856, Nr Reg Comertului: J22/7/2016, Sediu social: Str. Strapungere Silvestru, nr. 7, Oras Iasi, Judetul Iasi, Cod Postal 700001, ROMANIA.

Persoanele care vor accesa site-ul si se vor inregistra, la fel ca si cele care vor comanda de pe site au dreptul sa le fie protejate toate datele personale oferite catre magazin in concordanta cu Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata. In acest mod, site-ul se obliga sa utilizeze diverse instrumente de protectie si sa informeze toti clientii in legatura cu politica sa de confidentialitate si cu protectia datelor personale ale utilizatorilor.

Confidentialitatea informatiilor primite de la utilizatori

LipsPlus.ro ia toate masurile pentru ca identitatea si datele pe care utilizatorii accepta sa le ofere sa fie protejate impotriva atacurilor si utilizarii lor frauduloase si non etice. Acest site poate sa primeasca informatii in legatura cu starea de sanatate a utilizatorilor, dar si cu modalitatile de tratament incercate pana acum de acestia. Ne asumam responsabilitatea sa nu oferim mai departe aceste informatii catre alte entitati partenere, cazurile in care vom oferi nume sau aderese fiind si ele strict reglementate. Site-ul functioneaza ca magazin online, asa ca vom fi nevoiti sa impartasim catre distribuitori, curieri si firma de contabilitate, numele, numarul de telefon sau adresa clientilor, dar aceste actiuni vor fi realizate in modurile prevazute de lege si sub protectia legii.

Ce informatii poate colecta LipsPlus.ro si de ce

Pentru autentificarea pe site este nevoie de un numar minim de informatii personale, precum numele sau adresa de mail. Contul fiecarui utilizator poate fi accesat AICI.Pentru livrarea produselor, este nevoie de adresa si numarul de telefon. Livrarea se va realiza doar prin curier si plata va fi doar ramburs, cu alte cuvinte nu solicitam numere de card sau alte informatii de acest fel. Clientii trebuie sa inteleaga ca au libertatea de a accepta sau nu oferirea de informatii confidentiale, magazinul neobligand pe nimeni sa faca acest lucru.

Oferirea de informatii in postari publice nu este de responsabilitatea site-ului, de acestea fiind responsabil doar utilizatorul care le posteaza.

In cazul in care Clientul doreste interventia asupra propriilor date stocate in baza noastra de date (export/stergere), el va trebui sa isi exprime aceasta solicitare in scris printr-un email la adresa comenzi@lipsplus.ro. Ulterior solicitarii va primi pe adresa de email in baza careia a fost creat contul, o cerere de confirmare a exportarii/stergerii datelor personale (exista posibilitatea ca masajul sa ajunga in spam). In urma accesarii linkului din email cererea va fi finalizata.

Informatii dezvaluite de angajatii Lipsplus.ro

Site-ul lipsplus.ro nu va utiliza informatiile oferite de catre cumparatori, in scopul achizitiei de produse, pentru promovare proprii a magazinului sau pentru alte strategii de marketing. La fel, partenerii si colaboratorii LipsPlus.ro se obliga sa accepte si sa se supuna la randul lor aceluiasi regulament.

Vom folosi in scop de marketing doar adresele de email ale utilizatorilor care si-au exprimat expres acordul de a primi informatii despre reduceri sau noutati lansate de magazinul online LIPSPLUS.ro. Acest acord sa va exprima prin bifarea casutei din pagina de „Finalizare Comanda” unde este specificat in mod expres ce se va intampla daca bifati acea casuta. Tot pentru marketing propriu vor fi folosite si adresele de email obtinute prin completarea campurilor din formularul de Newsletter de pe pagina principala a siteului. Toate aceste adrese pot fi sterse din baza nostra de date prin solicitarea acestui lucru.

Totusi, magazinul nu este responsabil cu datele care se pierd din computerele utilizatorilor. Functionarea paginilor Lipsplus.ro se realizeaza cu ajutorul unor pagini “cache” care se salveaza pe computerul propriu si asupra carora Lipsplus.ro nu are niciun control.

Toti angajatii Lipsplus.ro si ai partenerilor contractuali trebuie sa citeasca, inteleaga si sa fie de acord cu termenii de confidentialitate si procedurile securizate folosite de acest magazin.

Drepturile utilizatorilor și modalitatea de exercitare:

  • dreptul la informare (operatorul este obligat să incunostinteze persoana vizată cu privire la prelucrarea datelor sale cu caracter personal);
  • dreptul de acces la date (inclusiv procedura exactă de urmat, adresa de e-mail folosita);
  • dreptul de intervenție asupra datelor (inclusiv procedura sau posibilitatea de remediere prevăzută in site); orice persoana vizata are dreptul de a obtine de la operator, in mod gratuit, rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a căror prelucrare nu este conforma legii, in special a datelor incomplete sau inexacte;
  • dreptul de opozitie (persoana vizată are dreptul de a se opune in orice moment ca datele care o vizează sa facă obiectul unei prelucrari);
  • dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale luate in baza unei prelucrari automate;
  • dreptul de a se adresa justitiei.

Cine are acces la datele personale

Firma S.C. Sabri Trading, pentru incheierea procesului de livrare a produselor solicitate de clienti, pune la dispozitia firmei de curierat S.C. Urgent Cargus S.R.L. date precum adresa, nume si numarul de telefon. Aceste date sunt strict necesare pentru ca livrarea produselor sa se desfasoare corect si eficient. Pentru administrarea contabilitatii societatii noastre, firma de contabilitate va primi documentele necesare in care vor aparea cateva din datele dumneavoastra (nume, adresa).

Informatiile Cumparatorului cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchetul General, Politie, instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

Nicio alta terta persoana nu are acces la datele personale pe care utilizatorul le ofera la completarea procedurii de achizitie online a produselor. Firmele cu care colaboram si care vor primi datele personale ale dumneavostra nu vor folosi aceste date in alte scopuri decat cele descrise mai sus.

Intrebari suplimentare

Ne asumam responsabilitatea de a raspunde la orice intrebare sau ingrijorare cu referire la politica de confidentialitate si alte informatii. Acestea trebuiesc  adresate pe adresa oficiala comenzi@lipsplus.ro.

Politica de confidentialitate a magazinului online se poate schimba odata cu mediul online insusi precum si a legilor statului român. Ne rezervam dreptul sa realizam schimbari, dar cu obligatia de a informa in prealabil utilizatorii Lipsplus.ro.