Termeni si Conditii

S.C. Sabri Trading S.R.L.

CUI: 353728596

Nr Reg Comertului: J22/7/2016

Sediu social: Str. Strapungere Silvestru, nr. 7, Oras Iasi, Judetul Iasi, Cod Postal 700001, ROMANIA.

Email: office@ventussa.ro

Tel: 40742468242

Va rugam sa cititi cu atentie urmatorii termeni si conditii de utilizare inainte sa folositi acest site.

Prin utilizarea acestui site, va oferiti acordul formal cu privire la Termenii si Conditiile impuse. Daca nu sunteti in totalitate de acord cu politica noastra de Termeni si Conditii, va rugam sa nu folositi acest site.

Ventussa.ro isi rezerva dreptul de a revizui si actualiza oricand politica de Termeni si Conditii de utilizare a site-ului si a magazinului online. Continuand sa utilizeze site-ul, fiecare vizitator isi ofera acordul cu privire la starea actuala si viitoare a Termenilor si Conditiilor.

Nu oferim sfaturi medicale

Ventussa.ro este un magazin online care isi popune sa scoata la vanzare diverse uleiuri de masaj sau tratamente alternative (cum ar fi ventuzele medicinale). Cu toate acestea, noi nu oferim sfaturi medicale si nu putem sa inlocuim expertiza unui medic sau a unui farmacist. Desi exista informatii in legatura cu afectiunile pentru care se pot utiliza produsele comercializate pe site, acestea nu inlocuiesc un diagnostic precis stabilit de un profesionist si nici nu pot sa substituie sfaturile si retetele recomandate de acesta. Ventussa.ro nu actioneaza ca o alternativa la medicina profesionista si considera ca tratamentul din spital sau farmacie este o cale foarte buna pentru vindecare. Daca se intampla sa suferiti de una dintre afectiunile amintite in articolele de pe site, adresati-va mai intai unui medic specialist.

Produsele noastre nu se adreseaza copiilor

Ventussa.ro este un magazin destinat comercializarii uleiurilor de masaj si a ventuzelor pentru masaj si din acest punct de vedere consideram ca este inoportun ca acestea sa fie vandute catre persoanele care nu au implinit inca 18 ani. Vom refuza clar livrarea catre persoanele care nu au implinit inca aceasta varsta si le vom proteja informatiile oferite in momentul comenzii.

Folosirea continutului site-ului

Toate materialele postate pe site sunt pentru simpla informare a vizitatorilor si a utilizatorilor. Acestia nu au dreptul sa le utilizeze in scopuri personale, ele fiind protejate sub legile si regulamentele privitoare la drepturile de autor. Ne rezervam dreptul de a efectua modificari cu privire la orice continut de pe site fara a informa utilizatorii. De asemenea, software-ul utilizat este unul protejat si incercarea de a-l folosi fara acordul administratorilor va atrage cu sine instiintarea autoritatilor. Toate continuturile (articole, poze, etc). sunt protejate prin legea Copyright-ului si incalcarea acesteia prin utilizarea lor fara permisiune va atrage pedepirea faptasilor de catre lege.

Date privind informatiile personale

In timpul utilizarii site-ului si a magazinului online, va putem cere oferirea de informatii personale (nume, adresa, numar de telefon , email etc). Acestea vor fi protejate conform legilor si regulamentelor aflate in vigoare. Pentru mai multe informatii pe aceasta tema, va rugam sa cititi sectiunea “Politica de confidentialitate” a site-ului Ventussa.ro.

Date despre transport si plata a produselor

Produsele comandate vor fi trimise catre adresa de livrare prin intermediul unei firme de curierat care, odata ce a preluat marfa de la noi, isi asuma integral responsabilitatea asupra integritatii produselor. Prin urmare va rugam sa nu preluati coletele care prezinta urme de deteriorare sau de lichide curse (in cazul in care ati comandat uleiuri de masaj). Odata ce ati semnat de primirea comenzii, firma de curierat este exonerata de responsabilitatea in ceea ce priveste starea produsului.

Plata coletului este compusa din valoarea comenzii, la care se adauga contravaloarea transportului. Suma totala va fi afisata si pe site, in cadrul paginii „Cosul meu”, inainte de finalizarea comenzii si trimiterea acesteia catre procesare. In cazul in care valoarea coletului este mai  mare decat cea comunicata de noi telefonic sau prin intermediul siteului, va rugam sa refuzati comanda.

Politica de returnare a produselor

Conform legii, orice cumparator are dreptul de a returna produsele achizitionate in termen de 10 zile lucratoare sau 14 zile calendaristice de la preluarea coletului de la firma de curierat. Prin urmare si noi ne supunem acelorasi legi si acceptam returnarea produselor achizitionate, fara ca dumneavoastra sa fiti nevoiti sa dati vreo explicatie daca nu doriti acest lucru. Dar, avand in vedere ca si noi ca si vanzatori suntem protejati de lege, avem posibilitatea de a refuza ca dumneavoastra sa returnati produsele cumparate in urmatoarele conditii:

  • Daca produsul cumparat prezinta urme de deteriorare fizica care sa ii afecteze functionalitatea pentru care a fost conceput. Un exemplu ar fi o ventuza taiata sau gaurita sau o sticla cu ulei de masaj deformata sau sparta.
  • Daca produsul prezinta urme de folosire si / sau consum. Exemplul cel mai elocvent ar fi o sticla de ulei desigilata.
  • In cazul produselor de igiena care au fost desigilate de catre cumparator

Aceste exceptii sunt conforme cu OG 34/2014 articolul 16.

Prin urmare, ne rezervam dreptul de a accepta returnarea produselor doar daca ati anuntat telefonic, in termen de 10 zile lucratoare, ca doriti sa faceti acest lucru, moment in care va vom solicita imagini ale produselor pentru a ne confirma ca va incadrati in conditiile prevazute de noi si de lege pentru returnarea produselor achizitionate. Transportul produselor returnate se face pe cheltuiala dumneavoastra.

Banii pentru produsele returnate ii vom trimite in termen de cel mult 30 de zile de la primirea produselor. In cazul in care doriti inlocuirea acestora cu altele aflate pe stiteul nostru, va vom ghida telefonic catre plasarea online a altei comenzi, urmand ca din valoarea acesteia sa fie scazuta suma corespunzatoare produselor returnate.

Obligatii ale utilizatorilor

Utilizatorii au obligatia sa respecte regulile mai sus amintite si sa aiba un comportament civilizat atunci cand se afla pe site. Sunt strict interzite oferirea de informatii false catre alti utilizatori sau folosirea unui limbaj vulgar sau amenintator.

Orice abatere de la politica de Termeni si Conditii va aduce cu sine excluderea si interzicerea utilizatorului pe site.